071 589 28 24
Wij zijn een SCOL school
Home Wie zijn we Kennismaken

Kennismaken

Als u een keuze wilt maken voor een fijne school voor uw kind, is het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van het onderwijs dat aangeboden wordt. U kunt veel informatie vinden over de verschillende scholen in Leiderdorp via brochures en het internet. De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed! Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. Op de Daltonschool De Leeuwerik houden we geen open dagen, maar besteden we persoonlijke aandacht aan alle ouders met interesse.

Wij vinden dit persoonlijk contact belangrijk en laten u graag de school zien tijdens een rondleiding. Deze vindt plaats op afspraak met de directeur. Wanneer u ruim voor de tweede verjaardag van uw kind contact met ons opneemt voor een rondleiding, heeft u voldoende tijd om een goede schoolkeuze te maken en bij interesse een aanmeldingsformulier op te sturen als het kind 2 jaar is geworden.

U kunt voor een rondleiding contact opnemen met Richard van den Berg (directeur) 071-5892824.

Heeft u al besloten om uw kind bij ons op te geven, dan kunt u het aanmeldformulier hier downloaden.

Tussentijdse Inschrijving
Heeft u interesse in onze school en uw kind is ouder dan 4 jaar, neemt u dan telefonisch contact op met Richard van den Berg (directeur), 071-5892824. Er wordt dan gekeken of er nog ruimte is binnen de jaargroepen. U kunt dan geen gebruik maken van de aanmeldingsformulieren van de website. Wij krijgen regelmatig te maken met ouders, die binnen Leiderdorp, op zoek gaan naar een andere school. In een telefonisch contact met de directeur, kan er gekeken worden of een overstap naar de Daltonschool De Leeuwerik passend is bij uw kind en te realiseren is.